Consilierul local Dan MIRONIUC il invinge fără drept de apel pe deputatul Constantin GALAN, la șefia PNL Radauți


Intră acum și în grupul de

Consilierul local Dan Mironiuc a câștigat de o manieră categorică disputa din interiorul PNL Rădăuți, privind șefia organizației municipale locale.

Acesta a reușit să îl devanseze în lupta pentru fotoliul de președinte pe deputatul de Rădăuți, Constantin Galan, scorul fiind unul fără drept de apel: 264 la 148 în favoarea consilierului local.

dan mironiuc cu galan la radauti

Dan Mironiuc este om de afaceri în Rădăuți și conduce mai multe firme. El are 53 de ani și este absolvent de TCM. Dan Mironiuc este pentru al doilea mandat consilier local la Rădăuți, iar la PNL, organizația locală, este vicepreședinte încă din anul 2000.

Presedintele Organizației județene Suceava a PNL, deputatul Alexandru Băișanu a fost prezent la ședința de alegeri și a declarat la final că ”Dan Mironiuc ca și Constantin Galan sunt prietenii mei. Pe ultimul dintre ei l-am ajutat enorm să iasă deputat!”.

Deputatul Constantin Galan a declarat că va fi în continuare un luptător pentru PNL şi că va încerca să facă echipă cu noua echipă de conducere a PNL Rădăuţi.

„Asta e democraţia”, a spus Constantin Galan care a arătat că a fost preşedinte al PNL Rădăuţi din 2008.

El a arătat că, în condiţiile în care nu mai are atribuţii în coordonarea organizaţiei municipale Rădăuţi, îşi va folosi timpul pentru a se ocupa mai mult de organizaţia judeţeană PNL Suceava unde este vicepreşedinte.

Deputatul PNL din Rădăuţi a menţionat că a fost „ajutat negativ” la alegerile de duminică şi că, în aceste condiţii, îşi va da şi el aportul, în acelaşi fel, la alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene PNL Suceava.

constantin galan

El a mai spus că va candida la o funcţie în conducerea organizaţiei judeţene şi că modul în care a fost „ajutat” la alegerile din organizaţia Rădăuţi l-au făcut să fie mai determinat să se ocupe de organizaţia judeţeană a partidului.

„Am fost ajutat negativ”, a declarat Galan care a evitat să precizeze la ce face referire, arătând că aceasta nu are importanţă.

„Rămân un luptător în cadrul PNL pentru acest partid”, a mai spus deputatul Constantin Galan.


Intră acum și în grupul de