Marius Zmau a stabilit delegatii ce vor merge la Conferinta judeteana de alegeri a PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Organizatia municipala a PNL Suceava este pregatită pentru organizarea Conferinței judetene de alegeri, după ce miercuri seara a desemnat cei 105 delegați care vor participa la alegerile anunțate de actualul președinte al organizatiei județene, deputatul Alexandru Băișanu, pentru data de 8 iunie.

Liberalii suceveni s-au reunit miercuri, în sedință ordinară, sub comanda lui Marius Zmău (președinte în funcție si cumătru al președintelui Băișanu) în sala mică a Casei Culturii însă pentru că nu au reușit să realizeze cvorumul, au decis pe loc transformarea ședinței ordinare în una extraodrinară pentru a putea vota și lua decizii cu privire la delegați.

Astfel, au fost desemnați cei 105 delegați dintre care 60 de drept si 45 aleși prin votul organizației municipale.

marius zmau 1

La Conferința Județeană ar urma sa participe, potrivit unei hotărâri contestate a Biroului Permanent Județean, care a luat act de informarea făcută de președintele in functie, Alexandru  Baisanu, conform căreia data alegerilor trebuie sa fie 8 iunie, un număr de peste 500 de delegați.

Mai multi membri ai BPJ și-au exprimat nemultumirea față de modul cum a fost stabilită norma de reprezentare la această conferință județeană, arătând că organizații cu rezultate au delegați mai puțini decât filiale ce nu au performat la alegerile locale si naționale din 2012.

La alegerile contestate de pe 8 iunie și-au anuntat candidatura deputatul Băișanu și primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.


Intră acum și în grupul de