HAOS, PENIBIL si scandaluri in lanț la alegerile din TNL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

tnl15

După aproximativ 5 ore de la inceperea conferinței județene de alegeri a Tinerilor Liberali suceveni (TNL) delegatia care a venit  de la București să supravegheze evenimentul a luat toate documentele si voturile exprimate și a plecat din sală fără a oferi nici un fel de explicație.

Liberalii suceveni nu știu cine le este președinte după ce la prima numărătoare a voturilor fusese anunțat ca lider ales Viorel Pintea.

După renumărarea voturilor însă, contra-candidatul său, Mihai Moraru (fiul fostului primar din Vatra Dornei, Ioan Moraru) a fost declarat președinte.

În urma scandalului creat în sala mică a Casei Culturii din Suceava, delegația de la București care conducea lucrările a decis să ia toate actele si documentele ședinței si sa plece, lăsându/i practic ”în aer” pe tinerii liberali.

De remarcat că președintele Organizației județene Suceava a PNL, deputatul Al. Băișanu nici nu a foost invitat să ia loc în prezidiu și a fost cel mai aprig contestatar al alegerilor de azi.

La finalul zilei Alexandru Băișanu a declarat ca nu doreste sa faca nici un fel de comentariu dar a spus ca exista filmare cu tot sirul evenimentelor si ca aceasta va ajunge pe masa conducerii centrale a PNL pentru a se decide asupra alegerilor din TNL Suceava.


Intră acum și în grupul de