Baisanu invitat la CNCD sa explice pozitia sa privind casatoriile intre persoane de acelasi sex


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, este aşteptat, marţi, la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării(CNDC) pentru a explica poziţia sa în ceea ce priveşte căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat, saptamana trecuta, cu privire la declaraţiile lui Alexandru Băişanu referitoare la legalizarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex.

„CNCD analizeaza declaratiile domnului deputat din perspectiva savarsirii unei posibile fapte de discriminare prin incalcarea demnitatii umane a persoanelor apartinand minoritatilor sexuale, astfel cum este reglementat de art. 15 din O.G. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare”, se arată într-un comunicat al CNDC.

alex baisanu 1

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că nu va vota niciodată pentru transformarea României în Sodoma.

 

”Nu voi dori niciodată să transform România în Sodoma și nu pot încuraja prin votul meu pe cei care confundă fundulețul cu fericirea. E o problemă personală a fiecăruia dintre noi, e un hedonism prost înțeles. Îi rog pe cei care nu au descoperit femeia să o facă. Să știți că nu mușcă”, a spus deputatul liberal, într-o conferinţă de presă.

 

vezi aici declaratia lui Alexandru Baisanu:

https://www.newsbucovina.ro/politica/79874/baisanu-nu-voi-dori-niciodata-sa-transform-romania-in-sodoma-si-nu-pot-incuraja-prin-votul-meu-pe-cei-care-confunda-funduletul-cu-fericirea


Intră acum și în grupul de