Ardeleanu face un apel la „intelepciune, ratiune si responsabilitate” catre consilierii locali ai USL


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, adresează un apel „la  înțelepciune, rațiune și responsabilitate” către consilierii locali ai majorității USL la Suceava pentru a vota proiecte care să răspundă așteptărilor sucevenilor. „Rog majoritatea USL la Suceava să depună toate eforturile pentru obținerea, la rectificarea bugetară, a sumelor de care este nevoie în vederea finalizării investițiilor culturale și sportive de maximă importanță pentru Suceava”, transmite parlamentarul democrat-liberal consilierilor locali suceveni ai USL.

sanda ardeleanu 3

Ea îşi exprimă indignarea față de intenția aleșilor USL din Consiliul Local Suceava de a bloca investițiile pentru finalizarea Centrului Cultural Bucovina, obiectiv către care toți iubitorii de cultură privesc cu mari speranțe. „Nu pot să cred că reprezentanții aleși în Consiliul Local nu vor găsi cea mai bună soluție pentru ca investițiile deja făcute într-un modern edificiu cultural să nu se irosească, iar Suceava să rămână în continuare în beznă, fără cinematograf, fără teatru, fără spațiile culturale minime de care avem nevoie de atăția ani”, a declarat Ardeleanu.

Deputatul PDL de Suceava, se întreabă ce se întâmplă cu Sala Polivalentă, promisă în campaniile electorale și pentru terenul căreia „m-am luptat personal în Parlamentul României, dându-mi cuvântul de onoare că aceasta se va realiza și că terenul nu va primi o altă destinație”. De asemenea, Ardeleanu nu vrea să creadă că o minimă investiție necesară pentru finalizarea cimitirului din Ițcani va fi oprită și că „munca noastră în folosul locuitorilor acestui cartier se va duce pe apa Sămbetei”.

„Stimați reprezentanți aleși ai sucevenilor în pixul cărora stă viitorul acestui oraș, puteți să dormiți liniștiți știind că ați contribuit direct la moartea sportului de performanță la Suceava, reprezentat în ultimii ani de echipa de handbal a Clubului Universității Suceava? Și întrebările, cu exemple concrete din această listă dureroasă a eșecului în plan cultural și sportiv la Suceava, ar putea continua. Mă întreb, cu spaimă: oare urmează Universitatea “Ștefan cel Mare” pe această listă a demolărilor? Cât despre proiectul “Suceava-capitală de regiune”, mai este el oare susținut de autoritățile locale?”, a încheiat retoric, deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de