Consiliul Judetean Suceava incepe o ofensiva de promovare a obiectivelor turistice din judet si a firmelor locale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat, vineri, la Fălticeni, că începe un proiect de parteneriat cu principalele firme din judeţ astfel încât să fie promovate, în comun, obiectivele turistice, programele Consiliului judeţean, dar şi firmele respective.

El a arătat că a invitat, luni, la sediul CJ Suceava, reprezentanţii unui număr de 72 de firme din Top 200 cărora le va prezenta un proiect de parteneriat cu autorităţile judeţene.

„Le propunem să vină alături de noi în proiectul de amplasare a 30 de panouri publicitare care să ne ajute la promovarea turismului”, a spus Nechifor.

Preşedintele CJ Suceava a prezentat modelul de panou publicitar care îmbină elemente tradiţionale bucovinene cu cele de publicitate, pe fiecare panou fiind amplasat logo şi brandul firmei care participă la proiect, alături de reclame la obiectivele turistice din judeţ sau la programe turistice promovate de autorităţile locale sau judeţene.

CJ Suceava se va ocupa de amplasarea panourilor, în timp ce firmele vor sprijini financiar realizarea structurilor.

Panourile publicitare vor fi amplasate la intrările în judeţ, în zone aglomerate şi vor exista elemente puternice de legătură cu promovarea zonei unde sunt montate reclamele.

Reclamele vor fi schimbate periodic pentru promovarea diferitelor tipuri de turism care se poate practica în zona respectivă, obiective de vizitat sau promovarea proiectelor turistice în derulare din judeţ.


Intră acum și în grupul de