„E o palma data turismului in Bucovina”. Vezi de ce spune asta Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că premierul Victor Ponta a dat asigurări că nu se va suspenda cursa Tarom, dar că se pare că nici de această dată, acesta nu se poate ţine de cuvânt.

flutur 3-2013

Parlamentarul democrat-liberal a spus că este îngrijorat că prin anularea cursei Tarom Bucureşti-Suceava, se desconsideră Bucovina în general şi turismul în zonă în particular. „E o palmă dată turismului în Bucovina”, este de părere Flutur.

El a anunţat că va face o interpelare în Parlament pe această temă, o declaraţie politică, dar şi că iniţiază o scrisoare deschisă către premierul Victor Ponta şi ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, care să fie semnată de toţi parlamentarii din zonă. „Este un paradox: pe de o parte, Uniunea Europeană finanţează cu 40 de milioane de euro acest aeroport, care se adresează atât zonei de nord a României, dar şi regiunii Cernăuţi şi unor judeţe din Republica Moldova, iar pe de altă parte, Guvernul USL îl închide. După logica guvernului USL, ar trebui închisă Cetatea de Scaun, care se modernizează cu fonduri europene, sau mănăstirile Moldoviţa, Suceviţa şi Dragomirna, unde s-au alocat fonduri europene”, a încheiat Flutur.


Intră acum și în grupul de