Ce-i mai trebuia PNL Suceava? Raspuns:Steliana Vasilica Miron!


Intră acum și în grupul de

La ora când scriu aceste rânduri Vasilica Steliana Miron, șefa PPDD Suceava, senator al României, cu doar câteva mii de voturi, femeia pe care presa de cancan a țării o intitulează ”sexy –senatoarea” (și e dreptul fiecăruia să aibă gusturile sale) e pe cale să devină senator PNL de Suceava.

În sfârșit, șeful liberalilor suceveni, Alexandru Băișanu, se poate considera desăvârșit.

Are și o femeie in partid, parlamentar ca el, care poate apărea oricând în presă spunând cât de bine sau de rău s-a simțit peste zi, cum trebuie să se poarte tocurile in ziua respectivă sau care mai e ”mercurialul” prin mall-urile din capitală.

Până acum, lui Alexandru Băișanu îi era greu să se pronunțe pe astfel de subiecte și nici nu le putea pasa cumătrului său, Marius Zmău. În rest, Alexandru Băișanu le cam știe pe toate. Și dacă nu le știe le potrivește fie în direct, fie în reluare.

Din aceste motive, spun că PNL Suceava avea nevoie de Vasilica Steliana Miron precum Termica Suceava de majorarea pretului la gigacalorie.

”Sexy-senatoarea” cu ”atoateștiutor-deputatul” va fi tandemul care va ”măcelări” adversarul. Indiferent care e acesta, PSD, PDL sau chiar membrii PNL.

Una peste alta, iertată îmi fie abordarea directă, și poate nepotrivită, Steliana Miron se potrivește perfect cu atmosfera de ură și cu limbajul suburban pe care competiția pentru șefia PNL Suceava l-a instaurat în organizație. Și-a făcut antrenamentul la OTV-PPDD.

Vă mărturisesc că de abia aștept conferința de presă comună în care Steliana Miron să îi înșface microfonul lui Băișanu și să îl repezească pe acesta pe diverse teme de interes național, bine-nteles, cum ar fi faptul că nu i s-a pronunțat bine numele la o întâlnire de la țară unde a fost invitată că așa era politicos.

Va rămâne permanent însă un gust amar pentru politica suceveană. Nimeni nu va ști cum s-ar fi terminat alegerile în PNL Suceava dacă doamna Miron candida împotriva lui Alexandru Băișanu.

Dar dacă dna Miron va intra in PNL Suceava, așa cum spun sursele, va fi  o distracție în județ cum nu ați mai văzut.

Altfel spus, cred ca Alexandru Băișanu și-a găsit Nasul!

 

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de