Flutur: E mai usor sa stai in opozitie si sa bei ceai cald cu sapte oameni in fata Consiliului Judetean si sa strigi „Jos Flutur”


Intră acum și în grupul de

 flutur 3-2013

Guvernarea USL a blocat investiţiile, inclusiv cele cu grad mare de realizare, cum ar fi şoseaua de centură a municipiului Suceava sau pârtia de schi de pe Rarău, a declarat, joi, secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, atrăgând atenţia că după 1 ianuarie 2014 urmează să crească preţurile prin taxele şi impozitele noi. „Acum e frâna de mână trasă şi ne gândim ce urmează de la 1 ianuarie”, a spus Flutur, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că Guvernul majorează preţul carburanţilor introducând o acciză suplimentară de 7 eurocenţi pentru construcţia de autostrăzi şi că a ajuns să transforme benzinăriile în sucursale ale ANAF. „Au transformat benzinăriile în sucursale ale guvernului Ponta care să încaseze accize şi impozite. Dacă asta e soluţia, pe noi ne îngrijorează”, a declarat Flutur.

Totodată, liderul democrat-liberal a spus că descentralizarea în viziunea PSD înseamnă politizarea tuturor instituţiilor statului şi că va urma ca şi femeia de serviciu din şcoală să fie membru PSD. „Ce urmăreşte PSD? Marea politizare înseamnă descentralizare. Blochează dezvoltarea României. Au mai făcut asta”, a spus Flutur care a precizat că descentralizarea fără resurse financiare va determina uriaşe probleme în toată ţara.

Gheorghe Flutur a mai declarat că a constatat că din cauza problemelor generate de Guvernul USL, a observat dedublarea unor lideri ai USL care au limbaj de opozanţi. „E mai uşor să stai în opoziţie şi să bei ceai cald cu şapte oameni în faţa Consiliului Judeţean şi să strigi „Jos Flutur”. Acum vin cei care protestau şi ne cer audienţe şi ne spun că au fost păcăliţi de cei care le dădeau ceai şi că nici apă nu le dau acum”, a mai spus Flutur.


Intră acum și în grupul de