PDL vrea sa lumineze cerul Sucevei cu 1.000 de lampione


Intră acum și în grupul de

PDL Suceava vrea ca de Ziua Bucovinei si de 1 Decembrie, două zile dedicate exclusiv manifestărilor culturale si artistice în municipiu reședință de județ, ”să ia fața” autorităților locale și județene care organizează o serie de manifestări dedicate celor două evenimente.

Astfel, în devans față de primarul Sucevei, pe 28 noiembrie, la ora 17, la noul sediu din Aleea Trandafirilor, președintele Organizației Municipale Suceava a PDL, Ioan Bălan, a anunțat că vor avea lor câteva evenimente speciale. E vorba despre un concert de colinde sustinut de grupe de copii de grădiniță si de tinerii din cadrul organizației dar cel mai asteptat moment va fi cel al aprinderii luminițelor în Bradul de Crăciun din curtea sediului.

ioan balan

De 1 Decembrie PDL pregătește o actiune cu totul inedită pentru suceveni. Liderul municipal al democrat-liberalilor a spus că organizația pe care o conduce are pregătite nu mai puțin de 1.000 de lampione pe care le vor lansa pe cerul orasului după lăsarea serii. De asemenea Oranizația de femei intenționează ca la acțiunea cu lampionele să vină cu dulciuri pentru copiii care vor fi prezenti pe esplanada Casei Culturii din Suceava.

” Pe 5 decembrie, la Burdujeni, in zona sediului PDL, va fi amplasata o scena, unde grupuri de copii vor sustine un concert de colinde si toti copiii prezenti la ora 16, acolo., vor primi cate un cadou de la noi. Pe 6 decembrie, vom avea un concert de colinde, cu grupe de la gradinite si de la scoli. Vor fi si tineri de la Seminarul Ortodox, toate astea insă la sediul PDL din centrul Sucevei”, a mai spus șeful organizației municipale a PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de