Balan: PSD si PNL incearca, in Consiliul local Suceava sa faca jocuri ca sa atraga simpatia asupra lor


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi, că în Consiliul local Suceava PSD şi PNL fac un joc prin care încearcă să atragă simpatia populaţiei asupra lor.

„E o chestiune extrem de încâlcită doctrinar în Consiliul local”, a spus Bălan care a arătat că USL, în care un partid este de dreapta şi unul de stânga, încearcă să facă un joc prin care să atragă simpatia electoratului, având poziţii divergente în unele cazuri.

ioan balan 3

El a explicat că PDL votează, cu cei zece consilieri locali, proiectele care sunt doar în favoarea locuitorilor Sucevei şi că faptul că PSD sau PNL se alătură unui asemenea vot nu este decât întâmplător.

„Noi nu avem nici un parti-pris cu PNL sau PSD. Cei care sunt de dreapta sunt cu noi. PNL nu e de dreapta pentru că s-a aliat cu stânga şi se dă de dreapta doar ca să atragă simpatii de partea lor”, a spus deputatul democrat liberal.

El a subliniat că în Consiliul local, PDL a susţinut şi unele iniţiative ale primarului Ion Lungu întrucât se înscriu între cele care făceau parte din programul electoral al PDL şi a menţionat că la bugetul pentru anul 2014, democrat liberalii doresc să fie finanţate şi cultura şi sportul şi nevoile sucevenilor.

Ioan Bălan a mai declarat că PDL va încerca să limiteze excesele consilierilor USL care în cursul anului viitor vor dori să atragă simpatia electoratului prin proiecte populiste în încercarea de a câştiga voturi la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.


Intră acum și în grupul de