Presedintele PNL Campulung Moldovenesc, Nicolae Vranau, a demisionat dupa ce a condus filiala 20 de ani. Mihaita Negura-presedinte interimar


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Câmpulung Moldovenesc, Nicolae Vranău, a demisionat, joi, din funcţie, după ce a condus organizaţia liberală din municipiu timp de 20 de ani.

În locul său, interimar, funcţia a fost preluată de primarul Mihăiţă Negură.

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, care a participat la şedinţa de la Câmpulung Moldovenesc, a declarat că demisia lui Vranău a fost aprobată de conducerea judeţeană şi că acesta anunţase de mai multă vreme că doreşte să predea conducerea primarului municipiului.

„Aşa face domnul Vranău. Construieşte o organizaţie puternică şi apoi se retrage pentru a lăsa la conducerea organizaţiei primarul liberal ales. Aşa a făcut şi cu fostul primar liberal, care din nefericire a trecut apoi la un alt partid”, a spus Băişanu.

El a precizat că preşedinte interimar a fost numit primarul Mihăiţă Negură şi că urmează să fie organizate alegeri pentru noua conducere a organizaţiei.

Preşedintele interimar al PNL Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat că Nicolae Vranău a considerat că este momentul să facă un pas în spate.

El a precizat că Vranău are şi afaceri foarte importante şi că a considerat că organizaţia ar trebui condusă de o persoană mai tânără.

„El m-a propus în funcţia de preşedinte interimar după ce a condus partidul aproape 20 de ani”, a spus Negură.

 

mihaita negura


Intră acum și în grupul de