Conducerea Partidului Conservator va stabili miercuri cine preia coordonarea organizatiei Suceava dupa demisia senatorului Neagu


Intră acum și în grupul de

Biroul Politic al Partidului Conservator se va întruni miercuri şi va lua în discuţie şi situaţia organizaţiei Suceava a declarat vicepreşedintele organizaţiei PC Suceava, deputatul Cezar Cioată.

cezar cioata

Cioată a spus că decizia privind conducerea interimară a organizaţiei PC Suceava trebuie luată în Biroul Politic.

El a menţionat că a adus la cunoştinţa Biroului Politic al PC situaţia din organizaţia suceveană şi că nu există nicio activitate care să conducă la dezvoltarea partidului.

„În condiţiile în care se doreşte ca Partidul Conservator să devină un partid puternic, la Suceava partidul nu există”, a spus Cioată.

El a evitat să spună dacă va fi numit lider interimar al organizaţiei.

„Nu mi s-a propus aşa ceva. Decizia se va lua în Biroul politic”, a mai spus Cezar Cioată.

Preşedintele organizaţiei judeţene PC Suceava, senatorul Mihai Neagu, a anunţat, luni, în plenul Senatului că a demisionat din partid şi că va activa în continuare ca independent. Neagu era secretarul grupului parlamentar al PC din Senat şi a spus că demisia sa a fost motivată de faptul că a constatat că nu se doreşte ca Partidul Conservator să devină un partid mare, de 16 procente în 2016.

mihai neagu 2

El a menţionat că doreşte să facă politică într-un partid mare, dar a evitat să menţioneze la ce partid face referire.

Niciun reprezentant al partidelor din judeţul Suceava nu a confirmat discuţii cu Neagu în vederea înscrierii acestuia la unul dintre partidele mari.


Intră acum și în grupul de