PDL Suceava: Cand USL loveste in justitie, loveste si in nivelul de trai


Intră acum și în grupul de

Instituțiile statului de drept stau azi în picioare pentru că PDL le-a crescut și protejat, iar partea negativă din raportul MCV ține explicit de USL, se arată într-un comunicat al PDL Suceava.

 Raportul MCV făcut public de Comisia Europeană denotă clar iresponsabilitatea și lipsa de onestitate a liderilor USL, susţine sursa citată.

flutur si balan, sediul PDL

În comunicat se menţionează că în raport sunt evidenţiate şi aspecte pozitive, măsuri luate de guvernele PDL. „Instituțiile statului de drept stau în picioare pentru că PDL le-a crescut, le-a protejat și le-a lăsat să își creeze aparat, resurse umane, expertiză, specialiști. Justiția stă pe picioare astăzi nu din meritul Guvernului Ponta”, se mai arată în document.

Totodată, PDL Suceava susţine că cel mai important lucru din raportul MCV este faptul că statul de drept a fost expus iar independența justiției este expusă în continuare loviturilor politice. „Partea negativă din raport ține explicit de USL. Nu numai pentru justiție, pentru că justiția ține de nivelul de trai. Când lovește în justiție, USL lovește în nivelul de trai”, se subliniază în comunicatul PDL Suceava.


Intră acum și în grupul de