Balan identifica probabile teme „interesante” ale campaniei electorale


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat joi că deşi nu este oficial, campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi pentru prezidenţiale a început şi că urmează să fie făcute diverse declaraţii politice, ţinând cont că parlamentarii au imunitate pentru declaraţiile politice, dar că vor putea fi abordate diverse teme.

ioan balan

El a enumerat între probabilele teme de campanie electorală dezvăluiri privind preţul plătit de anumite persoane din funcţii de conducere în 2009 pentru a-şi menţine statutul, dar şi că sunt probabile alte dezvăluiri privind liste cu oameni de afaceri care au încheiat contracte cu o anumită persoană astfel încât controalele să fie temperate, dar că echipele de control nu au fost impresionate de respectivele contracte şi şi-au făcut treaba.

Tot el crede că ar fi posibilă abordarea subiectului privind pe unii politicieni care, aburiţi de alcool, ameninţau în miez de noapte după ce ieşeau din crâşme, cum vor trimite controale adversarilor politici.

Bălan a mai spus că unii politicieni se erijează în mari sfinţi şi apostoli ai politicii sucevene, dar că poate se deschide un subiect şi despre achiziţii imobiliare de la anumiţi executori judecătoreşti, „la preţ de preţ”.

El a mai dezvăluit că şi drumul de la Mihoveni ce duce la turnul de televiziune este locul unde s-au întâmplat multe activităţi politice şi probabil că unii mai au amintiri „frumoase sau nu” pe drumul acela al marii democraţii la Suceava.

 

„Miza actorilor politici importanţi e mare şi campania va fi agresiva, dar adevărata campanie e cea din toamna care vine, iar desăvârşirea va fi în campania de  la alegerile locale din 2016”, a spus Bălan.

 


Intră acum și în grupul de