PNL Suceava si-a adus senatoarea sexy in organizatie. Vasilica Steliana Miron e vicepresedinte al PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatoarea sexy Vasilica Steliana Miron, fost vicelider al grupului PPDD din Senat, s-a înscris, marţi, în PNL şi va activa în organizaţia PNL Suceava.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că senatoarea Vasilica Steliana Miron a semnat adeziunea la PNL.

El a arătat că PNL Suceava nu avea nici un senator, ci doar patru deputaţi.

Baisanu Vasilica Miron

„Venirea ei e un plus pentru organizaţie, pentru că PNL Suceava va fi reprezentat în Senat printr-un senator”, a spus Băişanu.

El a mai declarat că Vasilica Steliana Miron va participa la dezvoltarea şi întărirea organizaţiei de femei a PNL Suceava.

Băişanu a mai spus că Miron îşi va păstra şi funcţia de membru al Comisiei juridice din Senat, deşi luni se anunţase că locul lui Miron va fi preluat de un membru UNPR.

Steliana Miron

Vasilica Miron a câştigat locul de senator prin înfiinţarea unui nou post pentru ca  PPDD să aibă reprezentarea în Senat în funcţie de numărul de voturi obţinute în urma alegerilor parlamentare din 2012.

Citeşte şi:

https://www.newsbucovina.ro/politica/96615/senatoarea-ppdd-vasilica-steliana-miron-nu-va-parasi-partidul-raman-ultima-sa-sting-lumina

https://www.newsbucovina.ro/politica/90553/senatorul-vasilica-steliana-miron-recunoaste-ca-a-avut-discutii-sa-treaca-la-pnl-dar-sustine-ca-nu-paraseste-ppdd

https://www.newsbucovina.ro/politica/90090/deputatul-baisanu-confirma-negocierile-pe-care-pnl-le-poarta-cu-senatorul-ppdd-steliana-miron

https://www.newsbucovina.ro/politica/89896/senatoarea-pp-dd-vasilica-steliana-miron-trece-in-tabara-liberalilor

 


Intră acum și în grupul de