Ovidiu Milici s-a inscris in PMP, parasind FC Suceava


Intră acum și în grupul de

milici Popovici Hrebenciuc

Liderul organizaţiei judeţene Forţa Civică Suceava, Ovidiu Milici, care în urmă cu două săptămâni, avertizase conducerea FC că va părăsi partidul dacă nu se realizează o alianţă cu PMP, a anunţat, luni că s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară. Într-o conferinţă de presă, Milici a declarat că a decis să se înscrie în PMP, unde nu are nici o funcţie, fiind un simplu membru, iar în consecinţă, a părăsit Forţa Civică.

 Vezi ce a declarat Ovidiu Milici, în urmă cu două săptămâni:

https://www.newsbucovina.ro/politica/97046/ovidiu-milici-la-alegerile-europarlamentare-pmp-suceava-va-fi-surpriza-politica-placuta

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, declara săptămâna trecută că Forţa Civică a fost deschisă pentru realizarea de alianţe, dar acest lucru nu s-a realizat şi că nu este vinovat pentru stingerea flăcării unităţii dreptei.

El a precizat că Forţa Civică nu este brelocul nimănui şi că a respins toate solicitările de fuziune prin absorţie, spunând că nu se aşteaptă să mai fie curtaţi, dar nici violaţi.

Ungureanu a menţionat că a propus un proiect pentru forţele de dreapta care să depăşească alegerile europarlamentare şi care să fie viabil pentru mai multe confruntări electorale precizând că Forţa Civică a avut discuţii cu Mişcarea Populară, dar nu negocieri.

 

 


Intră acum și în grupul de