Baisanu: ”Noua majoritate fragila a PSD ne va face pe noi, parlamentarii bucovineni, mult mai puternici”


Intră acum și în grupul de

 Liderul liberalilor suceveni, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, consideră că noua majoritate fragilă care susține guvernul PSD va determina ca parlamentarii suceveni să aibă o voce mai puternică. ”Noua majoritate fragilă a PSD ne va face pe noi, parlamentarii bucovineni, mult mai puternici și vocea noastră va fi auzită dacă vom fi uniți în interesul sucevenilor”, a declarat, miercuri, liderul PNL Suceava.

alexandru baisanu 2.JPG

Băişanu a arătat că în momentul de față, PNL nu va interveni pentru modificarea majorităților din Consiliile locale și Consiliul Județean. ”În momentul de față, PNL nu vrea să strice echilibrul deja funcțional în Consiliile locale și Consiliul Județean Suceava”, a spus liderul liberal sucevean.

 Preşedintele PNL Suceava a mai precizat că va avea o întrevedere cu președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, privind colaborarea pe viitor. ”La nivel local, ne dorim să facem administrație publică și mai puțin politică și îmi doresc să adunăm toate forțele politice pentru a acționa pentru binele județului”, a ţinut să sublinieze Ştefan Alexandru Băișanu.

 


Intră acum și în grupul de