Ioana Maftei: Liderii PSD si PNL Suceava au stabilit sa ramana in formula actuala


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Maftei, a declarat joi seara în cadrul emisiunii Ora de politică de la Intermedia TV că preşedintele PSD, Cătălin Nechifor şi preşedintele PNL, Alexandru Băişanu, au discutat miercuri seara despre modul în care vor acţiona în continuare după denunţarea protocolului USL şi au stabilit să rămână în formula actuală.

Maftei a spus că preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a pledat pentru continuarea politicii USL la nivel local.

Ea a arătat că e nevoie de stabilitate pe plan local pentru că România are nevoie în general de stabilitate.

Maftei a recunoscut că preşedintele PSD Suceava şi preşedintele PNL Suceava au avut consultări după denunţarea protocolului USL şi că au stabilit să rămână în actuala formulă.

ioana maftei

„Pe plan local rămânem în formula actuală. Cel puţin până se liniştesc apele rămânem în formula actuală”, a spus Maftei.

Ea a arătat că vor avea loc schimbări în Guvern şi că apoi se vor relua discuţiile.

Potrivit lui Maftei, Nechifor l-ar fi asigurat pe Băişanu că nu va cere schimbarea din funcţie a directorilor de instituţii descentralizate sprijiniţi de liberali.

„Nu văd de ce să dăm afară oameni”, a spus Maftei care a apreciat că reprezentanţii PNL şi-au făcut datoria în funcţiile pe care le-au ocupat.

Băişanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că reprezentanţii PNL din descentralizate sunt la dispoziţie să fie înlocuiţi de PSD şi că liberalii nu stau la mila nimănui.

 


Intră acum și în grupul de