Senatorul Mihai Neagu: „Infirm inscrierea in UNPR. Sunt in negocieri avansate cu PSD”


Intră acum și în grupul de

UNPR a anunţat, vineri, înscrierea în partid a deputatului PNL de Buzău Titi Holban, a deputatul PPDD de Neamţ Constantin Moisii şi a senatorului independent de Suceava Mihai Neagu.

mihai neagu 1

Senatorul de Suceava Mihai Neagu Neagu a declarat că infirmă că s-ar fi înscris în UNPR. „Infirm înscrierea în UNPR. Sunt în negocieri avansate cu PSD”, a spus parlamentarul sucevean.

După ce a anunţat că nu confirmă înscrierea, UNPR a transmis presei copii după adeziunea la UNPR a lui Mihai Neagu, semnată în 15 februarie 2014.

Senatorul sucevean a explicat că trecerea efectivă la un alt partid devine funcţională doar după ce parlamentarul anunţă în plenul Camerei din care face parte apartenenţa la o altă formaţiune politică.

Mihai Neagu a spus că negocierile cu UNPR nu s-au concretizat şi prin acest anunţ public şi că se află în negocieri cu PSD. “Deocamdată, sunt senator independent”, a mai spus senatorul.

 Senatorul independent de Suceava Mihai Neagu a fost ales în 2012 din partea USL (PC). El a fost preşedinte al organizaţiei judeţene PC Suceava până în decembrie 2013 când a demisionat din partid.


Intră acum și în grupul de