Liberalii suceveni ii raspund liderului UNPR Suceava: PNL Suceava nu va face aliante nici cu PSD, dar nici cu PDL, cu atat mai putin cu partide “no name”


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava a transmis un comunicat de presă ca răspuns la declarațiile făcute de joi de liderul UNPR Suceava, Cătălina Vartic. Redăm integral documentul:

„Se vede treaba că doamna Vartic Cătălina și cei 11 membri ai UNPR Suceava, pentru că atât de mare e partidul pe care-l conduce la Suceava, ori nu știe să citească, ori dacă știe, nu înțelege. De aceea, ne simțim obligați să le precizăm și celor mai neatenți că PNL Suceava nu va face alianțe nici cu PSD, dar nici cu PDL, cu atât mai puțin cu partide “no name”.

O sfătuim pe doamna Vartic Cătălina să nu mai facă atacuri la persoană, să renunțe la politică și să se ocupe în continuare de organizarea de baluri, fie ele și vieneze, de botezuri, de cumătrii și de petreceri pentru copii.

PNL filiala Suceava își dorește stabilitate la nivel local și județean, însă fără a face alianțe politice. Vom vota ca și până acum orice proiect care aduce beneficii comunităților unde avem aleși locali. Cât despre Partidul Păsărilor Călătoare în care migrează toți nemulțumiții și frustrații din alte partide, în speță numit UNPR, le dorim mult succes în continuare, în special doamnei Vartic Cătălina pe care o așteptăm cu interes să candideze măcar la o funcție de consilier local într-una din comunele Sucevei și să adune cel puțin 10 voturi sau 11, cu tot cu al dumneaei.

Vorbim după aia.

Biroul de presă al PNL Suceava

[email protected]


Intră acum și în grupul de