Ovidiu Doroftei si Ilie Nita, sefii de campanie electorala ai PNL Suceava pentru alegerile europarlamentare


Intră acum și în grupul de

Tinta PNL Suceava la alegerile europarlamentare este obţinerea unui scor de 25 la sută, a declarat, joi, liderului liberalilor suceveni, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava a arătat, într-o conferinţă de presă, că a fost desemnat un şef al campaniei electorale pentru zona urbană, viceprimarul municipiului Suceava, Ovidiu Doroftei, şi un şef al campaniei pentru zona rurală, vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă. „Cei doi vor fi obligaţi să demisioneze din funcţii dacă nu ating ţinta propusă”, a spus Băişanu.

nita si doroftei

El a menţionat că aceştia pierd atât funcţiile din administraţie cât şi cele de vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene PNL Suceava. „Şi eu îmi asum atingerea obiectivului şi m-am pus la dispoziţia BPN şi a preşedintelui partidului”, a spus Băişanu.

El a subliniat că PNL va trebui ca în campania electorală să dovedească faptul că e un partid serios care nu şi-a înşelat niciodată partenerii.

Băişanu a reamintit că PNL a girat în 2004 venirea la guvernare a PD, iar în 2012 a girat PSD care acum a dat afară PNL de la guvernare. „A venit momentul să nu mai girăm pe alţii şi să folosim din plin formula consacrată „Prin noi înşine”, fără abateri, cu oameni care nu-şi ţin cuvântul dat”, a spus Băişanu.

El a apreciat că Victor Ponta ar trebui să demisioneze din funcţia de prim ministru pe care a obţinut-o pentru voturile primite de USL, aşa cum a procedat şi fostul co-partener din USL, Crin Antonescu, întrucât USL nu mai există.

Băişanu a mai declarat însă că Victor Ponta este doar cu „ochii pe ciolan şi îmbogăţirea ciracilor din PSD” şi că a scos PNL de la guvernare folosind aceeaşi metodă ca Traian Băsescu când în 2009 a scos PSD din guvernarea PDL-PSD.

Liderul PNL Suceava a subliniat că s-a ajuns ca din actualul guvern să facă parte miniştri care au deţinut portofolii în guvernarea PDL, ceea ce este „o ruşine pentru politica românească”. „E o ruşine acest Guvern Ponta3-Boc7. E o poantă proastă pusă pe masa electoratului românesc”, a spus Băişanu.

El a arătat că USL nu a fost o alianţă politică ci o speranţă pentru poporul român. ”Distrugând speranţa românilor, trebuie să-ţi iei gentuţa de la Guvern şi să pleci acasă”, a declarat liderul liberal.


Intră acum și în grupul de