PDL a depus la Prefectura Suceava „Cartea minciunilor USL”


Intră acum și în grupul de

O delegaţie PDL a depus, sâmbătă, la Prefectura Suceava „Cartea minciunilor USL”, care cuprinde bilanţul celor 22 de luni de guvernare Ponta şi Antonescu. Peste 100 de suceveni, majoritatea membri PDL, au însoţit delegaţia într-un marş desfăşurat pe străzi din municipiul Suceava.

mars PDL

Potrivit preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, „Cartea minciunilor” cuprinde bilanțul minciunilor USL pe fiecare domeniu. „Concluzia este că de toate promisiunile făcute românilor s-a ales praful”, a declarat Flutur.

El a ţinut să precizeze că PDL a făcut bilanțul Guvernării USL pentru că Victor Ponta și Crin Antonescu  se comportă acum de parcă ar fi fost adversari politici dintotdeauna. „PDL le transmite lui Ponta și Antonescu că nu pot să <<șteargă>> cu buretele toate relele pe care le-au făcut României timp de doi ani cât au fost la putere și încă un an înainte de asta. Ponta crede că un Guvern nou îl face pe el și PSD mai curat și mai uscat, iar Antonescu se comportă de parcă simpla afirmație că este în opoziție șterge tot răul pe care l-a făcut României”, a spus liderul democrat-liberalilor suceveni.

flutur si cartea minciunilor

Flutur consideră că această ”Carte a minciunilor USL” trebuie să fie un manual pentru orice cetățean, un manual despre cum să nu se mai lase înșelați de promisiuni populiste, minciuni și manipulări. „Ponta și Antonescu trebuie să știe că minciunile pe care le-au servit cetățenilor acestei țări nu dispar și nu se uită. Vor plăti pentru faptul că au înșelat românii și pentru doi  ani de scandal, incompetență și promisiuni neonorate”, a subliniat senatorul sucevean.

El a arătat că în 22 de luni de guvernare, PSD și PNL au introdus 35 de noi taxe și impozite în decursul a două valuri majore de modificare a cadrului fiscal, luând 3 miliarde de lei din buzunarul românilor și firmelor românești.

„Când se pregătea să vină la putere, USL nu a promis <<incompetență crasă până la capăt>>, dar exact asta a livrat românilor. De la eșecul răsunător și dezastruos al privatizării Oltchim până la incompetența criminală demonstrată de Guvernul Ponta 2 în cazul accidentului din Apuseni, USL a demonstrat că a vrut puterea pentru interesele sale proprii și habar nu are cu cine și cum să guverneze”, susţine liderul PDL Suceava, care este şi secretar general al PDL.

harsovschi

Potrivit lui Flutur, Ponta și Antonescu au oferit României cele mai incompetente guverne. “Guvernările lui Ponta și Antonescu ne-au oferit spectacolul eșecurilor televizate: privatizarea Oltchim, privatizarea CFR Marfă, faimoasa lege a descentralizării și noua constituție, ambele aruncate la coș de CCR. Ponta și Antonescu au păstorit cea mai cinică guvernare: în timp ce se lăudau cu creștere economică, băgau mâna adânc în buzunarul românilor prin noi taxe și impozite”, a spus senatorul PDL.

 El a mai adăugat că victimele USL sunt România și românii. „În 22 de luni, nu s-a reformat nimic, nu s-a început niciun proiect, nu s-a venit cu nicio viziune legată de dezvoltarea României. În doi ani de guvernare, PSD și PNL au reușit să ne arate că se poate mai rău decât în regimul Iliescu și Năstase”, a conchis Gheorghe Flutur.

“Cartea minciunilor USL” este titlul unui document de 47 de pagini pe care organizaţiile PDL l-au depus, sâmbătă, la  sediile prefecturilor din toată țara.


Intră acum și în grupul de