Peste 500 de PDL-isti din judetul Suceava pleaca la mitingul de la Cluj


Intră acum și în grupul de

PDL Suceava a anunţat că peste cinci sute de membri democrat-liberali suceveni vor fi prezenţi la mitingul de sâmbătă, de la Cluj-Napoca.

Într-un comunicat de presă, PDL Suceava precizează că democrat- liberalii suceveni vor pleca cu autocare şi cu microbuze din Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi un număr mare din zona Dornelor. „Lor li se vor adăuga alţi suceveni, majoritatea studenţi, care au confirmat participarea, pe reţelele de socializare”, se arată în comunicat în care se menţionează că aceştia se vor întâlni la ora 11, în Piaţa „Lucian Blaga”, de unde vor pleca în marş spre Prefectură pentru a protesta faţă de cele trei guvernări Ponta care s-au remarcat prin incompetenţă, cinism, minciună şi manipulare. „Ceea ce au oferit Ponta şi Antonescu românilor a fost doar o Mare Minciună Naţională. Protestăm împotriva celui mai corupt regim de după 1989”, se mai arată în comunicat.

mars PDL

Vicepreşedintele PDL deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi, că la acest miting se aşteaptă participarea a circa 25-30.000 e persoane nemulţumite de guvernarea PSD.

PDL acuză PSD că a promis marea cu sarea, dar că acum se vede că de fapt şi USL şi PSD au minţit „sută la sută”.  „Guvernările Ponta nu au făcut altceva decât să atace mediul privat şi să bage mâna în buzunarul tuturor – ne-au servit 35 de noi taxe şi impozite, iar de la 1 aprilie ne arată adevărata faţă a guvernării: acciza mărită la combustibil. Protestăm pe 22 martie la Cluj Napoca şi împotriva birurilor pe care USL prin PSD le pune românilor”, susţine PDL Suceava.

 Totodată, democrat liberalii arată că PSD se laudă cu creşterea economică, însă nu poate să explice cum colectează mai puţin la buget şi de ce îi taxează mai mult pe români. „Dacă e creştere economică, atunci de ce nu se vede pentru fiecare dintre noi. E creştere economică pentru guvern, însă pentru români  portofelul a devenit mai subţire. Guvernele Ponta au făcut din minciună Program de Guvernare. Nu mai vrem încă trei ani de vorbe goale, de un Guvern care ne minte cu zâmbetul pe buze în timp ce ne bagă mâna-n buzunar cu taxe, impozite şi preţuri din ce în ce mai mari. De aceea ieşim în stradă. Pentru a îi transmite lui Victor Ponta și PSD că ajunge, că trebuie să punem capăt seriei de eşecuri, incompetenţă, cinism, sărăcie în care Guvernele lor ne-au aruncat”, mai arată PDL Suceava.


Intră acum și în grupul de