Flutur vede un mare proiect dreapta intre PDL şi PNL in perioada urmatoare


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politica de la Intermedia TV că PDL şi PNL vor trebui să refacă dreapta politică pentru a lupta cu stânga, reprezentată de PSD.

El a spus că acum opoziţia de dreapta este fragmentată şi că PNL nu poate participa la acţiuni de opoziţie serioase pentru că a participat până de curând la guvernare şi a asumat măsurile luate de PSD şi nu poate fi credibil.

flutur 5

Flutur a arătat că şi PDL a avut nevoie de „post şi rugăciune” după guvernare, dar că acum nu poate să nu conteste măsurile de suprataxare, lipsă de investiţii şi distrugerea mediului de afaceri pe care le ia PSD.

El a subliniat că PSD doreşte ca zonele sărace ale ţării să rămână în continuare sărace, sau chiar mai sărace, pentru că doar aşa reuşeşte preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea scoruri mai în alegeri.

Liderul democrat-liberal a spus că vede un mare proiect de dreapta PDL-PNL după alegerile europarlamentare.

Gheorghe Flutur consideră că după alegerile europarlamentare PDL şi PNL ar trebui să refacă dreapta, cu o alianţă pe principiul Alianţei Dreptate şi Adevăr, care să-şi stabilească ţinte comune.

„O alianţă de dreapta nu-şi poate propune decât ridicarea nivelului de trai al populaţiei şi investiţii pentru modernizarea României”, a spus liderul PDL care a arătat că e nevoie de fonduri importante în Moldova pentru a recupera rămânerile în urmă.

În ceea ce priveşte Partidul Mişcarea Populară, Flutur a arătat că e un partid de televizor cu câţiva comunicatori, dar fără militanţi.

El a arătat că pare uşor să faci partid la TV, pentru că se găsesc mai repede „şapte generali” care să apară în emisiuni ale posturilor de ştiri, dar că e mai greu pentru un partid să găsească militanţi în oraşe şi comune.

Flutur a exemplificat cu Partidul Liberal Democrat pe care l-a înfiinţat alături de Theodor Stolojan, pentru care a muncit non-stop şi că abia după opt luni, la alegerile europarlamentare a reuşit un scor electoral apropiat de 8 la sută.

Preşedintele PDL Suceava a mai declarat că PDL nu-şi doreşte să ajungă la guvernare în această perioadă pentru că îşi propune câştigarea alegerilor parlamentare viitoare.

El a spus că PSD ar trebui să-şi consume acest mandat, iar PDL să vină la putere pe uşa din faţă, în urma alegerilor.

 

 


Intră acum și în grupul de