Grupurile civice din Rădăuți și Frătăuții Noi au trimis candidaților o listă cu obiective minimale pe care le așteaptă de la viitorul primar: Am inițiat aceste demersuri pentru că ne-am săturat de promisiuni frumoase, făcute fără prea multă fundamentare


Intră acum și în grupul de

Asociația Rădăuțiul Civic a cerut tuturor candidaților asumarea unor standarde minimale pentru viitorul orașului.

Potrivit unui comunicat de presă al Asociației Rădăuțiul Civic, aceasta a trimis marți o cerere unanimă pentru toți candidații la funcția de primar a Municipiului Rădăuți. Documentul conține 45 puncte minimale pentru confortul alegătorului și importante pentru un viitor primar. Subiecte ce ating problemele de mediu, educație, probleme sociale, transparența cheltuirii banilor publici, protecția patrimoniului și disciplina în construcții, a precizat sursa citată.

Potrivit acesteia, cei 11 candidați ai Municipiului Rădăuți au răgaz două zile, până pe 24 septembrie, să ofere un răspuns, urmând ca toate răspunsurile să fie făcute publice pe pagina asociației și pe www.radautiulcivic.ro

În același timp, Grupul de inițiativă „Frătăuțiul Civic” a realizat o listă cu probleme stringente ce merită toata atenția conducătorilor ce își doresc un loc confortabil în fotoliul de primar. Răspunsurile sunt așteptate cu mare interes de alegatori și nu numai. Acestea pot fi urmărite pe pagina de Facebook “Frătăuțiul Civic”.

„Am inițiat aceste demersuri pentru că ne-am săturat de promisiuni frumoase, făcute fără prea multă fundamentare, fără un plan concret în spate și ne dorim să ridicăm nivelul și standardul la care se discută despre problemele comunităților noastre”, a menționat Asociația Rădăuțiul Civic.


Intră acum și în grupul de