Un tânăr din Rădăuți a ajuns în arestul Poliției după ce a spart cu pietre geamul unei locuințe și al unui magazin


Intră acum și în grupul de
FOTO: http://www.reporterntv.ro

Un tânăr de 20 de ani din Rădăuți a fost reținut, miercuri, pentru tentativă de furt și distrugere după ce, în toiul nopții, a spart cu pietre geamul unei locuințe și al unui magazin.

O patrulă de polție din Rădăuți s-a sesizat, joi, în jurul orei 2:20 că  geamul ușii de acces al unui magazin și geamul unui imobil de pe str. Bogdan Vodă sunt distruse.

Polițiștii au demarat cercetări și au stabilit că un tânăr de 20 de ani din Rădăuți, Robert T., împreună cu alți doi amici, aflați sub influența băuturilor alcoolice, mergeau joi în jurul orei 2:00 pe str. Bogdan Vodă din Rădăuți, iar tânărul a luat de pe jos două pietre și le-a aruncat către geamul tip termopan al unui imobilul, producând un prejudiciu de 1200 lei.

Cei trei și-au continuat deplasare pe aceeași stradă, iar în dreptul unui magazin, același tânăr a aruncat cu o dală din beton, moment în care s-a declanșat sistemul de alarmă moment în care tânărul a părăsit zona, producând un prejudiciu de 300 de lei.

Tânărul este cercetat acum pentru tentativă la furt calificat și distrugere, iar polițiștii au dispus reținerea timp de 24 de ore a acestuia care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de