ELEVII ar putea merge la SCOALA si pe timpul verii. Program special si la gradinita!


Intră acum și în grupul de

elevi pregatitoare

Elevii ar putea să meargă la şcoală sau copiii la grădiniţă şi în timpul vacanţei de vară. Pe ordinea de zi a Parlamentului se află un proiect de lege care prevede înfiinţarea Şcolii de vară, un program special, neobligatoriu, dar la care părinţii pot apela în cazul în care vor acest lucru. Şi la grădiniţe ar urma să existe un astfel de program special pe timp de vară, cu plată însă, scrie romaniatv.net

Potrivit sursei citate, un grup de parlamentari PDL a depus în luna octombrie 2013, la Senat, un proiect de lege de modificare şi Completare a Legii Educaţiei Naţionale, care prevede introducerea programului de vară la şcoală şi gradiniţă.

„Programul de şcoală cuprinde atât anul şcolar, cât şi şcoala de vară, cu program special, neobligatoriu, organizată în vacanţa de vară. Programul grădiniţelor va cuprinde un program de bază, în timpul anului şcolar, şi un program special, cu plată, în timpul vacanţelor şcolare”, se arată în propunerea legislativă.

Sursa citată arată că, proiectul urmează să fie luat în discuţie de Camera Deputaţilor, după ce, zilele trecute, Comisia juridică a Senatului a decis că proiectul nu poate fi discutat de Camera Superioară, ca primă cameră sesizată.


Intră acum și în grupul de