Aproape 300 de candidati suceveni au lipsit de a doua proba scrisa a BAC-ului, iar unul a dat examenul cu subiect de rezerva


Intră acum și în grupul de

5368 candidaţi suceveni au participat miercuri la proba scrisă obligatorie a profilului din cadrul Examenului de Bacalaureat, 281 de absolvenţi fiind absenţi, a declarat inspectorul şcolar sucevean Cristian Sălăgean. El a precizat că  310 candidaţi au echivalată proba din sesiunile anterioare ale acestui examen.

2BAC 2011

Sălăgean a mai spus că la proba scrisă de miercuri s-a înregistrat o solicitare din partea unui candidat sucevean de a susţine proba la istorie cu subiect de rezervă. El a arătat că este vorba despre un absolvent al Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava care susţinea proba scrisă la istorie la Centrul de examen organizat la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava şi care a solicitat, din motive medicale, susţinute cu documente medicale, un subiect de rezervă, cererea fiindu-i aprobată de Comisia Naţională de Bacalaureat.

Potrivit inspectorului şcolar sucevean, elevului i s-a făcut rău în timpul probei scrise la istorie din cursul dimineţii de miercuri şi, conform metodologiei, candidatul a putut susţine proba începând cu ora 14:00, în prezenţa a trei profesori supraveghetori.


Intră acum și în grupul de