Vezi cati bani s-au strans pentru Iustin in urma spectacolelor caritabile organizate de OFSD Suceava

Organizaţia Judeţeană Suceava a Femeilor din PSD (OFSD) a reuşit să strângă suma de 21 260 RON (6073 USD) în urma celor trei spectacole caritabile, organizate în municipiile Rădăuţi, Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, în cadrul campaniei umanitare de strângere de fonduri pentru  Iustin Matei Gigică, „Lumină pentru Iustin”.

“Spectacolele caritabile desfăşurate în cadrul campaniei OFSD au fost un succes.  Ne-am bucurat de prezenţa a 150 de persoane în fiecare locaţie. Suma adunată în urma derulării Campaniei “Lumină pentru Iustin” reprezintă un ajutor important pentru acest copil şi doresc să le mulţumesc doamnelor social – democrate pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei campanii. Tot pe această cale, OFSD Suceava doreşte să mulţumească tuturor partenerilor media şi participanţilor pentru contribuţia şi succesul campaniei umanitare”, a declarat preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Suceava, Oana Pintilei.

Iustin Matei Gigică are 2 ani și a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate (dezlipire de retină) care odată cu trecerea timpului duce la orbire completă. În România, niciun medic nu și-a asumat riscul unei operații atât de dificile, motiv pentru care părinții lui Iustin au contactat Spitalul “William Beaumort”, situat în orașul Detroit, SUA. Pentru a putea ajunge să fie operat, Iustin a avut nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Prețul unei astfel de intervenții costă 16 800 de dolari pe un singur ochi. Precizăm că familia a reușit să strângă deja 12 000 de dolari până la momentul derulării campaniei OSFD „Lumină pentru Iustin”, însă mai avea nevoie de 4800 USD.

Campania umanitară de strângere de fonduri pentru Iustin Matei Gigica s-a desfăşurat în perioada 1-13 iulie a.c.