Acasă Galerii foto FOTO Tinerii din Suceava declara ca skatepark-ul este o investitie buna, insa...

FOTO Tinerii din Suceava declara ca skatepark-ul este o investitie buna, insa pistele din beton le pot pune viata in pericol!


Intră acum și în grupul de

Inaugurat în prezența oficialităților locale și a tinerilor dornici de aventură, Nordic Skate Park din fața Patinoarului Artificial pare un loc sigur pentru accidente chiar și pentru cei mai experimentați.

După deschiderea oficială care a avut loc în cursul zilei de miercuri, 30 iulie, tinerii suceveni s-au îngrămădit pe pistele destinate practicării sporturilor pe role, punându-și în valoare exercițiile învățate de-a lungul vremii pe esplanada din fața Casei de Cultură. Sub ochii autorităților, tinerii au lăsat deoparte echipamentul de protecție și s-au bucurat de investiția realizată de municipalitate. Mulți dintre ei au spus că nici de acum înainte nu vor purta echipament chiar dacă li se cere asta. Foarte puțini dintre tineri au venit pregătiți la inaugurarea skatepark-ului cu un echipament corespunzător pentru practicarea sporturilor periculoase.



Adolescenții din Suceava s-au declarat mulțumiți de faptul că au un loc special de distracție unde nu vor deranja trecătorii și au spus că vor veni cât de des vor putea, mai ales pe perioada vacanței. Zona destinată celor începători este foarte accesibilă în viziunea tinerilor, în schimb, ei consideră că „pistele sunt prea abrupte” și „nu te poți da așa bine”, „au făcut prea multe scări”, iar „betonul e nasol, dacă pici, nu te mai ridici”.

Inaugurare skate park 0001


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version