Fost viceprimar critica dur modul cum e administrat orasul Suceava


Intră acum și în grupul de

Modul în care este administrat în prezent municipiul Suceava a fost criticat dur, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la postul INTERMEDIA TV de fostul viceprimar al orasului, democrat-liberalul Lucian Harsovschi.

 

Astfel, fostul membru al executivului sucevean a arătat că în peste 2 ani de zile de conducere PSD a administrației sucevene singura investiție inaugurată, dar și aia cu mare întârziere a fost

Skate-park-ul de lângă patinoarul artificial al orasului.

 

harsovschi 1

”Nu au nici un proiect si nici o viziune”, a spus Harsovschi care a adăugat că de la alegerile locale din 2012, PSD s-a prezentat ca fiind in opozitie in municipiul Suceava deși are pârghii guvernamentale si a avut o majoritate confortabilă, în fostul USL.

Întrebat dacă prin fuziunea PNL-PDL cei 16 consilieri locali suceveni din cele 2 partide vor încerca să preia gestionarea într-un alt mod a activității administrative, Harsovschi a spus că ”nu vom face opozitie in nici un caz”.

Ex-viceprimarul s-a arătat deranjat si de modul în care au fost continuate proiectele demarate in mandatul 2008-2012.

El a arătat că în cazul pistelor pentru bicicliști, proiect finantat din fonduri europene, nu se prevedea ca acestea să ajungă în stâlpii de pe marginea trotuarelor. ”In proiect nu scria ca pista trebuie sa se opreasca in stâlpi”, a spus Harsovschi care a explicat că de implementarea poiectelor europene se ocupă acum viceprimarul PSD Gavril Varvara, care a preluat atributiile de la fostul viceprimar PDL, Viorel Seredenciuc.

Harsovschi este nemultumit si de faptul că se tergiverseaza prinderea câinilor fără stăpân din oraș și a anunțat că în cazul în care în maxim o săptămână lucrurile nu sunt demarate, grupul PDL din CL Suceava va introduce pe ordinea de zi un proiect prin care orice persoană din Suceava care aduce la adăposturile municipalității din lunca Sucevei un câine comunitar va primi ca recompensă suma de 10 lei, pentru fiecare animal predat.


Intră acum și în grupul de