Iohannis a castigat in Suceava, Campulung, Radauti, Dorna, Humor, Brosteni, Cajvana, Milisauti, Salcea, Liteni si Frasin. Ponta-castiga la Falticeni,Dolhasca, Siret, Solca si Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Candidatul ACL la Președinția României a câștigat în municipiul Suceava alegerile cu 58,82 la sută, potrivit datelor finale comunicate de Biroul Electoral Județean Suceava.

Iohannis a câștigat alegerile și în municipiul Câmpulung Moldovenesc cu 60,78 la sută din voturi.

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (98)

Tot în mediul urban, candidatul dreptei a câștigat alegerile în Rădăuți cu 56,75 la sută, în municipiul Vatra Dornei cu 55,61 la sută.

În orașul Gura Humorului, Klaus  Iohannis  a câștigat cu 56,14 la sută din voturi în timp ce în orașul Broșteni acesta fost votat de 51,18  la sută dintre alegători.

În orașul Cajvana, liderul PNL a câștigat cu 64,68 la sută, în timp ce în Frasin, Iohannis a obținut 56,23 la sută, iar în Liteni a câștigat cu 50,5 la sută.

În Milișăuți, Klaus Iohannis a  obținut 57,4 la sută din voturi, în timp ce în Salcea a fost votat de 57,58 la sută dintre alegători.

 

Victor Ponta a câștigat alegerile în municipiul Fălticeni unde a fost votat de 61,16 la sută dintre alegători, dar și în orașul Dolhasca cu 65,98 la sută.

În orașul Siret, Victor Ponta l-a devansat pe candidatul ACL, obținând 53,25 la sută din voturi în timp ce în orașul Solca, candidatul PSD-UNPR-PC  a fost votat de 50,7 la sută dintre alegători.

Victor Ponta a câștigat alegerile și în orașul Vicovu de Sus, unde a fost votat de 52,58 la sută din cei prezenți la urne.

 

Klaus Iohannis a câștigat funcția de președinte al României, potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Central.

În județul Suceava, Iohannis a fost câștigător, el fiind votat de 51,5 la sută dintre alegătorii suceveni.


Intră acum și în grupul de