Acasă Social Elevi suceveni, calificati in etapele nationale ale olimpiadelor de geografie si religie

Elevi suceveni, calificati in etapele nationale ale olimpiadelor de geografie si religie


Intră acum și în grupul de

Cinci elevi suceveni vor reprezenta județul la etapa naţională a olimpiadei de geografie, iar alți șase la olimpiada de religie ortodoxă.

examen scris



Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar, prof. Mariana Drumea, sâmbătă, 7 martie, respectiv miercuri, 11 martie, s-a desfăşurat la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava etapa judeţeană a olimpiadei de geografie la care au participat 83 de elevi de clasa a VIII-a şi de liceu din judeţ.

Etapa naţională se va desfăşura la Cluj Napoca, în perioada 6-11 aprilie 2015, iar judeţul Suceava va fi reprezentat de următorii elevi câştigători ai locului I la nivel judeţean: Solcan Ana Maria, de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, Talpalariu Iulia Georgiana, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Calisevici Maria Sabina, de la Colegiul Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Bertea Georgiana Viorica, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava și Davidel Lorena, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni.

De asemenea, sâmbătă, 7 martie, la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava s-a desfășurat Olimpiada de Religie Ortodoxă, faza județeană, la care au participat 346 elevi din clasele V-VIII și IX-XII.

Conform regulamentului, la etapa națională participă elevii din clasele a VII-a, a VIII-a și din ciclul liceal.

Astfel, în perioada 6-10 aprilie 2015, la olimpiada națională de religie ortodoxă care va avea loc la Pitești, în județul Argeș, vor participa următorii elevi suceveni: Narcisa Camelia Nesteriuc, de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, Diana Ilaș, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți, Nicoleta Nistor, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Ana Maria Schipor, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Iuliana Molea, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți și Ana Stanciuc, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version