Acasă Social Lider PNL Suceava: Victor Ponta să urmărească cu atenţie respectarea graficului de...

Lider PNL Suceava: Victor Ponta să urmărească cu atenţie respectarea graficului de plăţi şi de lucrări la modernizarea aeroportului


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, consideră că fără o implicare directă a premierului Victor Ponta în respectarea plăţilor la proiectul de modernizare a Aeroportului Suceava, dar şi cu urmărirea respectării graficului accelerat de executare a lucrărilor, nu va putea fi respectat nici al treilea termen de punere în funcţiune a aeroportului sucevean.

Ioan Balan (6)



Bălan a declarat că este îngrijorat de ritmul lucrărilor de la aeroportul Suceava, mai ales că această investiţie se face în colegiul său şi că este un proiect important pentru dezvoltarea întregii zone.

El a spus că lucrările sunt tergiversate, iar două termene de dare în folosinţă-noiembrie 2014 şi februarie 2015- au fost depăşite.

„Cel de-al treilea termen de dare în folosinţă, 1 august, este total nerealist pentru că după un an şi jumătate de la începerea lucrărilor ne aflăm abia la jumătatea investiţiei. Realitatea este că, de fapt, nu au fost decontate la timp de Guvern lucrările facturate, fiind pusă în dificultate financiară şi firma care execută proiectul”, a spus Bălan.

El a subliniat că preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, ar trebui să-l atenţioneze pe premierul Victor Ponta asupra acestui proiect, chiar dacă este un an fără miză electorală şi să-i amintească acestuia „originile sănătoase bucovinene”.

„Poate aşa îl sensibilizăm pe premier să urmărească îndeaproape şi graficul plăţilor şi graficul lucrărilor”, a spus Bălan.

El crede că premierul Victor Ponta, care s-a lăudat că va sprijini judeţul Suceava, va rata, din funcţia de prim ministru şi inaugurarea proiectului de modernizare a aeroportului sucevean şi finalizarea şoselei de centură a municipiului Suceava, ambele proiecte fiind întârziate.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în şedinţa extraordinară a CJ Suceava că la 1 august va zbura prima cursă Tarom de pe aeroportul sucevean modernizat. Astfel, cursa Tarom va fi zilnică, va ateriza la ora 21.45 şi va decola a doua zi dimineaţa la ora 5.55.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version