Elevi de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, distinși cu premii și mențiuni la un concurs național de limba engleză


Intră acum și în grupul de

La Baia Mare, în județul Maramureș, a avut loc în data de 6 aprilie a VI-a ediţie a concursului național de limba engleză QUEST, ocazie cu care elevi ai Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului au obținut rezultatate remarcabile, întorcându-se cu premii și mențiuni.

Astfel, a fost distins cu locul I și premiu în bani elevul Bogdan Leancă din clasa a XI-a. De asemenea, au obținut premiul II elevii Voichiţa Slevoacă din clasa a IX-a, Diana Oanea din clasa a X-a, Octavia Boca şi Bianca Miroş din clasa a XI-a, iar cu mențiune au fost distinși Ioana Tiron din clasa a X-a, Cosmin Onuţu şi Andrei Tiron din clasa a XII-a.

elevi gura humorului

„Primirea participanţilor a fost călduroasă ca în fiecare an. Există acolo un grup de profesoare de limba engleză extrem de implicate care ne-au ajutat mereu să ne simţim ca între prieteni: Daniela Chinde, Claudia Stainer, Manuela Conea. Participarea la concurs a fost susţinută de Asociaţia Părinţilor ASPA GH şi încurajată de doamna director Mihaela Ursaciuc”, ne-a spus prof.  Brînduşa Luminiţa Cîmpan, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de