Elevi de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, distinși cu premii și mențiuni la un concurs național de limba engleză

La Baia Mare, în județul Maramureș, a avut loc în data de 6 aprilie a VI-a ediţie a concursului național de limba engleză QUEST, ocazie cu care elevi ai Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului au obținut rezultatate remarcabile, întorcându-se cu premii și mențiuni.

Astfel, a fost distins cu locul I și premiu în bani elevul Bogdan Leancă din clasa a XI-a. De asemenea, au obținut premiul II elevii Voichiţa Slevoacă din clasa a IX-a, Diana Oanea din clasa a X-a, Octavia Boca şi Bianca Miroş din clasa a XI-a, iar cu mențiune au fost distinși Ioana Tiron din clasa a X-a, Cosmin Onuţu şi Andrei Tiron din clasa a XII-a.

elevi gura humorului

„Primirea participanţilor a fost călduroasă ca în fiecare an. Există acolo un grup de profesoare de limba engleză extrem de implicate care ne-au ajutat mereu să ne simţim ca între prieteni: Daniela Chinde, Claudia Stainer, Manuela Conea. Participarea la concurs a fost susţinută de Asociaţia Părinţilor ASPA GH şi încurajată de doamna director Mihaela Ursaciuc”, ne-a spus prof.  Brînduşa Luminiţa Cîmpan, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

loading...