Daruri de Paște pentru Casa de Tip Familial „Visătorii” din Fundu Moldovei


Intră acum și în grupul de

În Vinerea Marea, Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava a organizat acţiunea pascală „Dăruind vei dobândi”, la Casa de Tip Familial „Visătorii” din Fundu Moldovei.

În cadrul acțiunii au fost dăruite cadouri constând în produse de igienă personală, detergenţi, alimente, dulciuri, alimente, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, de peste 1.600 de lei.

cadouri de Paste EUROACTIV

Cadourile au fost oferite de învățătoarea Cătălina Nicoleta Bejinariu de la Şcoala gimnazială Vereşti împreună cu un grup de părinţi inimoşi din Suceava, acțiunea fiind sprijinită totodată de profesoara Mihaela Rusu de la Şcoala Gimnazială Bosanci, Dana Florescu, Emanuela Arganisciuc, familia Cornelia şi Tiberiu Nichifor, dar şi de alte familii darnice.

Potrivit reprezentanților Asociației „EUROACTIV” Suceava, acţiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc şi de voluntarii Luka Răscol, Cosmin Munteanu, Alex Ţibichi şi Cosmin Bîrzu.


Intră acum și în grupul de