Acasă Social Autoritățile județului Suceava, invitate să dezbată public problema depozitului de deșeuri de...

Autoritățile județului Suceava, invitate să dezbată public problema depozitului de deșeuri de la Pojorâta


Intră acum și în grupul de

Reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava, Gărzii de Mediu, Agenției de Protecție a Mediului, Primăriei Pojorâta, ONG-uri și specialiști în domeniul protecției mediului și turismului au fost invitați să participe joi, 14 mai, de la ora 16.00, la “City Gallery” din cadrul Shopping City Suceava la dezbaterea publică “Depozitul ecologic de deșeuri Pojorâta – Proiect de succes sau dezastru ecologic?”.

Afis dezbatere depozitul de gunoi de la Pojorata



„Având în vedere situația controversată legată de construirea unui depozit de deșeuri în vârful Pasului Mestecăniș din județul Suceava, am iniţiat această dezbatere publică cu scopul cunoaşterii şi centralizării aspectelor privind realizarea proiectului “Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în judeţul Suceava” finanțat prin „Programul Operațional Sectorial Mediu”, care are ca beneficiar Consiliul Județean Suceava. În urma prezentării punctelor de vedere ale tuturor actorilor implicați, se dorește găsirea măsurilor optime de soluționare a acestui proiect”, a informat Alexandru – Georgian Istrate, din partea Asociaţiei Eco Bucovina.

Dezbaterea este organizată de Asociaţia Eco Bucovina, Asociația Biosilva și membri ai Coaliţiei pentru Mediu și va fi moderată de Nicolae R. Dărămuș.

Evenimentul este susținut de Alexandria Librării, Asociația Pentru Suceava și Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version