Cerc de lectură în limbile engleză şi germană, pe perioada vacanţei de vară, la Biblioteca Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Cerc.EnglezaGermana.2015Biblioteca Bucovinei “I. G. Sbiera” anunţă reluarea cercului de lectură în limba engleză, organizat începând cu anul 2012 de secţia de împrumut pentru copii, pe perioada vacanţelor de vară (lunile iulie şi august), cu următoarele grupe: beginner, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate şi advanced.

„Elevii înscrişi la acest cerc lecturează cărţi cu text simplificat, pe diverse nivele de dificultate, speciale pentru învăţarea limbii engleze. Ei beneficiază de ajutorul calificat al unor profesori voluntari care, o dată pe săptămână, îi îndrumă să-şi perfecţioneze pronunţia şi să-şi îmbogăţească vocabularul.

La cercul de lectură în limba engleză este o atmosferă relaxată, de vacanţă: voie-bună şi engleză”, a declarat managerul Bibliotecii Bucovinei, Gabriel Cărăbuş.

Totodată, el a precizat că anul acesta instituţia pe care o conduce organizează si un cerc de lectură în limba germană pentru elevii din ciclul primar şi ciclul gimnazial.

„Înscrierea se face pe baza permisului de cititor, la secţia de împrumut pentru copii sau la telefon 0230530798-int. 22”, a arătat Cărăbuş.


Intră acum și în grupul de