Acasă Social Pompierii militari suceveni, vicecampioni naţionali la tenis de masă

Pompierii militari suceveni, vicecampioni naţionali la tenis de masă


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au fost desemnați vicecampioni naţionali la tenis de masă, la Cupa A.S.P.R. – ediţia 2015, ce a avut loc în municipiul Bistriţa.

 finala ASPR la tenis de masa (3)



Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România, împreună cu sucursala Bistriţa-Năsăud a organizat în perioada 15-18 iunie a.c. Cupa A.S.P.R. – ediţia 2015 la Tenis de masă – faza finală pe I.G.S.U.

Competiţia s-a desfăşurat la Sala Olimpică pentru Tenis de Masă „Grigore Bozga” din municipiul Bistriţa, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost reprezentat de plutonierul adjutant Ovidiu Polocoşer şi de plutonierul major Marius Gugleş.

„La finalul competiţiei, pompierii militari suceveni s-au clasat pe locul al II-lea la dublu, iar plutonierul adjutant Ovidiu Polocoşer a ieşit vicecampion naţional, ocupând poziţia a două la categoria de vârstă 36-45 de ani. Îi felicităm pe colegii noştri şi le urăm succes în competiţiile următoare”, a declarat plt.adj. Alin Găleată.

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version