Centrala Bioenergy pregătită să încălzească apa sucevenilor: „Aşteptăm ca Termica să încheie procesul de umplere a instalaţiilor”. Vezi când ar urma să se reia furnizarea apei calde


Intră acum și în grupul de

Producătorul de energie termică al Sucevei, Bionergy SRL Suceava, este pregătit să înceapă livrarea de agent termic pentru prepararea apei calde menajere în municipiul Suceava, a declarat directorul Bioenergy Suceava, Vasile Ilie.

centrala Bioenergy_7

Vasile Ilie a spus că din informaţiile pe care le are, Termica a început umplerea instalaţiilor cu apă de adaos, proces care durează mai multe ore.

„Noi stăm cu energia pregătită să încălzim apa în momentul în care Termica termină de umplut instalaţiile”, a spus Vasile Ilie.

El a apreciat că apa caldă menajeră ar urma să fie livrată în municipiul Suceava începând cu ziua de sâmbătă, din cursul serii.

Furnizarea apei calde în municipiul Suceava a fost sistată de luni pentru revizia unor instalaţii ale Termica SA deşi primarul Ion Lungu anunţase că în această vară nu se va face nicio întrerupere în furnizarea apei calde. El a explicat ulterior că Termica a cerut întreruperea pe o perioadă de o săptămână întrucât trebuie să lucreze la instalaţii care nu pot fi reparate decât dacă nu se furnizează apă caldă.


Intră acum și în grupul de