Acasă Social IŞJ Suceava a încheiat contracte cu 19 edituri pentru manuale şcolare

IŞJ Suceava a încheiat contracte cu 19 edituri pentru manuale şcolare


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a încheiat contracte cu 19 edituri pentru achiziţia de manuale şcolare, 14 dintre edituri livrând deja comenzile în procent de sută la sută, iar alte cinci în proporţie de 50 la sută.

Inspectorul şcolar general adjunct, profesor Gabriela Scutaru, a declarat, marţi, că pentru anul şcolar 2015-2016  suma alocată ISJ Suceava pentru comenzi a fost de  487 215 lei pentru reeditări de manuale la clasele IV – X.



Gabriela Scutaru

Ea a spus că au fost încheiate contracte cu 19 edituri, din care 14 edituri au livrat comenzile în proporţie de sută la sută, iar alte cinci edituri şi-au onorat, până în prezent, comenzile în proporţie de 50 la sută.

Scutaru a spus că la clasa I a au fost primite comenzile în proporţie de sută la sută, manualele urmând să fie distribuite complet până la începutul noului an şcolar, la fel şi  la clasa a II a, unde au fost primite deja toate comenzile şi suplimentările necesare.

“Excepţie face clasa a III a pentru care nu au fost făcute comenzi şi nu a fost alocat buget de către MECS. Se vor primi precizări ulterioare”, a mai spus inspectorul şcolar general adjunct al judeţului Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version