Zece doze de ser antiviperin au ajuns la SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Stocul de ser antiviperin de la SJU Suceava a fost refăcut după ce cele zece doze solicitate prin comandă furnizorului au ajuns, în cursul dimineţii de marţi, la unitatea spitalicească suceveană.

Directorul executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Andrei Ianovici, a declarat, marţi, că cele zece doze de ser antiviperin comandate de SJU Suceava au fost livrate de Compania naţională Unifarm şi au ajuns în cursul dimineţii la SJU Suceava.

spitalul judetean suceava

Directorul medical al SJU Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat că cinci din cele zece doze de ser antiviperin au fost repartizate la UPU, iar alte cinci doze au ajuns la farmacia spitalului.

“Sperăm ca aceste zece doze de ser antiviperin să acopere necesarul până la sfârşitul acestui an”, a spus Brădăţan precizând că în condiţiile răcirii vremii scade şi riscul producerii unor astfel de evenimente pe traseele montane.

Reamintim că stocul de ser antiviperin al SJU Suceava s-a epuizat, în primele zile ale lunii august, ultimele trei doze fiind administrate unor pacienţi din zona Dornelor care fuseseră muşcaţi de şerpi.


Intră acum și în grupul de