Cinci absolvenţi de liceu şi 29 de gimnaziu din Suceava, cu note de zece la Bacalaureat şi Evaluare Naţională, premiaţi de MECS


Intră acum și în grupul de

Cinci absolvenţi de liceu din judeţul Suceava şi alţi 29 de absolvenţi de gimnaziu din judeţul Suceava care au obţinut media zece la examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2015, respectiv la Evaluarea Naţională la clasa a VIII a  vor fi premiaţi de MECS.

Potrivit Ordinului MECS nr. 4652 din 30 iulie 2015, absolvenţii de liceu care au obţinut media zece la Examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2015, precum şi absolvenţii de gimnaziu care au obţinut media zece la Evaluarea Naţională vor fi primi stimulente financiare din partea MECS în cuantum de 3000 de lei, respectiv 1000 de lei.

Gheorghe Lazar

Potrivit listelor publicate în ordinul respectiv, cinci absolvenţi de liceu şi 29 de absolvenţi ai învăţământului gimnazial din judeţul Suceava au obţinut media zece la Bacalaureat, respectiv la Evaluarea Naţională.

Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Gheorghe Lazăr, a precizat, vineri,  că avându-se în vedere perioada vacanţei de vară şi necesitatea transmiterii către MECŞ a dovezii efectuării plăţii, IŞJ Suceava va vira unităţilor de învăţământ sumele aferente pentru premierea absolvenţilor de liceu şi clasa a VIII-a care au obţinut media 10 la examenele naţionale.


Intră acum și în grupul de