Peste o sută de copii au primit ghiozdane echipate cu penare şi rechizite din partea polițiștilor suceveni


Intră acum și în grupul de

În ultima săptămână de vacanţă a elevilor, poliţiştii de prevenire din cadrul IPJ Suceava au organizat acţiuni de informare şi responsabilizare în parcurile din municipiul Suceava și au oferit peste o sută de ghiozdane echipate cu penare şi rechizite.

hai la scoala 5

Potrivit Poliției Județene, copiii au fost implicaţi în activităţi interactive, fiind recompensați cu ghiozdane, articole de papetărie şi birotică.

„În cadrul activităţilor organizate în parteneriat cu Romania Children Humanitarian Foundation, peste 100 de copii au primit ghiozdane echipate cu penare şi rechizite, articole de papetărie şi birotică pentru şcoală, alimente şi articole de îmbrăcăminte. Toate aceste activităţi sunt desfăşurate de poliţişti în scopul prevenirii abandonului şi absenteismului şcolar, una din principalele cauze ale delincvenţei juvenile”, au informat polițiștii suceveni.

hai la scoala 1

În prima zi a noului an școlar, luni, 14 septembrie, peste 300 de poliţişti vor fi în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.


Intră acum și în grupul de