Suceava Noastră: Amenajările din centrul municipiului seamănă mai mult cu pregătirile de Halloween

Suceava Noastră a constatat că rezultatul amenajărilor din zona centrală a municpiului Suceava pot fi considerate pregătiri de Halloween.

 

Potrivit unui comunicat semnat de iniţiatorul Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, se pare că, la Suceava, au început pregătirile de Halloween.

Trotuare Hallowen

„Cum altfel s-ar putea explica rezultatul amenajărilor din centrul Sucevei, unde avem pe o parte trotuar roşu, din pavele, iar pe cealaltă parte a străzii, trotuar gri din aşa zisul granit (care de fapt se pare că este un ciment colorat în granit). O altă privelişte, pe care o putem vedea doar în Suceava, este trotuarul de la ieşirea din parcarea subterană, marea realizare a ultimilor 12 ani a actualei administraţii locale. Unde în ţara asta sau în lumea civilizată, când ieşi din parcarea subterană, mergând pe trotuarul special amenajat, dai într-un imaș cu noroi?”, se întreabă Cuşnir.

Doar in Suceava

El crede că se pare că primarul, viceprimarii dar şi consilierii locali, nu văd aceste lucruri, pentru că pur şi simplu NU le pasă.

„Şi din acest motiv, Ne vom lua oraşul înapoi!  Pas cu pas!”, susţine Dan Cușnir, inițiator Suceava Noastră

Doar in Suceava bis