Sucevenii se pregătesc să iasă în stradă, într-un marș de doliu


Intră acum și în grupul de

După ce marți seara, la București, peste 25.000 de oameni au participat la un protest cerând demisia responsabililor pentru tragedia din Clubul Colectiv, iar manifestări similare au fost organizate în Timișoara, Iași sau Cluj, și sucevenii se pregătesc să iasă în stradă.

Asemenea manifestanților din București care s-au mobilizat pe rețelele de socializare și locuitorii municipiului Suceava, tineri în special, au creat evenimente pe Facebook, pentru a-și exprima solidaritatea față de cei din Capitală.

mars doliu

„Noi nu ieșim? Suceava! Am avut prieteni în Colectiv! Suceava!! Ce faceți? Donați! Suntem alături de ei. Să arătam asta. Să arătam că eroii generației noastre nu au fost degeaba! Ce facem? Stăm și plângem că s-a închis 31? S-a închis să își ia orice măsură de protecție posibilă! Ce facem? Stăm și ne uităm la știri să vedem cine a mai ieșit? Suceava! Puteam fi noi acolo… Suceava… hai să plangem… împreună”, au scris organizatorii marșului de doliu pe Facebook.

Ei au stabilit să se întâlnească miercuri, 4 noiembrie, de la ora 18.00, în fața Primăriei municipiului Suceava, dar au anunțat că se vor întâlni și în zilele următoare.


Intră acum și în grupul de