Evenimentul caritabil ”Dăruiește un zâmbet!”, organizat de Clubul Rotary Suceava-Bucovina, a ajuns la ediția cu numărul 10


Intră acum și în grupul de

100 de copii cu nevoi speciale ai Școlii Speciale din Câmpulung Moldovenesc, copii fără părinţi sau proveniţi din familii cu probleme sociale speciale vor primi și anul acesta cadouri, așa cum este tradiția înainte de Sărbătoarea Crăciunului.

Clubul ROTARY Suceava-Bucovina organizeaza joi, 17 decembrie 2015, începând cu ora 16:00, în incinta magazinului AUCHAN din Complex Iulius Mall Suceava cea de-a X-a ediție a evenimentului „Dăruiește un zâmbet!” – un proiect social care încununează activitățile de serviciu pentru comunitate de peste an.

”Anul acesta este un moment special deoarece evenimentul împlineste 10 ani! 10 ani în care am adus zâmbet și un pic de bucurie unui număr de peste 800 de copii din întreg județul Suceava. Proiectul implică voluntari din Suceava care, an de an, au fost alături de Clubul Rotary și de acești copii. Astfel, de la prima ediție a evenimentului ”Dăruiește un zâmbet!”, voluntarii, împreună cu membrii Clubului Rotary au dăruit momente speciale încarcate de emotie în valoare de peste 70.000 Euro. Clubul Rotary le mulțumește tuturor celor ce au repus un zâmbete pe chipul și în sufletul acestor copii, în toți acești ani, si au inteles valoarea voluntariatului!”, a declarat Cătălin Ionuț Vasilaș, președintele Clubului Rotary Suceava-Bucovina în anul 2015-2016.

„Dăruieşte un zâmbet!” este un proiect al Rotary Internațional – Districtul 2241 România – Republica Moldova. De la an la an, tot mai multe Cluburi din România desfășoară acest proiect, în perioada premergătoare Crăciunului.

Clubul Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității. (Irina L.)

 


Intră acum și în grupul de