Casa de Pensii Suceava distribuie bilete de tratament pentru prima serie a anului 2016


Intră acum și în grupul de

Peste 50 de bilete de tratament au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava pentru prima serie a anului curent, beneficiarii acestor bilete urmând să plece în staţiuni în perioada 15-18 februarie.

medicina balneara tratament

Purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii Suceava, jurist Loredana Ciot, a declarat, joi, pentru NewsBucovina că instituţia a început deja eliberarea biletelor de tratament  pentru prima seria a  anului 2016.

Ea a spus că au fost  alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava  53 de bilete de tratament pentru staţiunile 1 Mai, Buziaş, Covasna, Olăneşti, Pucioasa, Amara şi Nicolina,  iar plecarea  în staţiune a beneficiarilor acestor bilete se va face în intervalul 15 -18 februarie 2016.

Ciot a mai spus că la CJP Suceava s-au înregistrat 92 de solicitări pentru prima serie, iar listele cu repartiţia biletelor de tratament  au fost  afişate atât la sediul instituţiei, cât şi pe pagina de internet.

“Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se pot prezenta la sediul instituţiei noastre, cu biletul de trimitere-formular în regim special de la medic, buletinul/cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii ianuarie 2016. La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului  sau, în cazuri excepţionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, a precizat juristul CJP Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de