Aproape 700 de candidaţi suceveni s-au înscris în primele trei zile la concursul pentru ocuparea celor 54 de posturi de agent de poliţie


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 700 de candidaţi suceveni s-au înscris în primele trei zile pentru concursul de ocupare a celor 54 de posturi vacante de agent de poliţie din judeţul Suceava.

foto politisti

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceva, Anca Badale, în primele trei zile de la debutul perioadei de înscriere la concurs au fost depuse la sediul IPJ Suceava 380 de cereri de înscriere, din care 151 de cereri în prima zi, 229 în a doua zi şi 317 în a treia zi.

Ea a spus că data limită de înscriere la concursul pentru ocuparea celor  54 de posturi de agent de poliţie disponibile în  judeţul Suceava este 8 aprilie 2016, până la orele 15,00..

Badale a spus că printre opţiunile candidaţilor se numără posturile de agent de poliţie din localităţile Izvoarele Sucevei, Vultureşti, Ostra, Muşeniţa, unde sunt deja înscrişi şase candidaţi pentru un loc, dar şi cele din Moara, Todireşti, Ipoteşti cu cinci candidaţi pentru un post sau cele din Vereşti şi Gălăneşti cu câte patru candidaţi pentru un post.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de